Találd meg az
egyensúlyod
kívül-belül!

Találd meg az
egyensúlyod
kívül-belül!

Találd meg az
egyensúlyod
kívül-belül!

"A cél az, hogy csodásan érezzük
magunkat a bőrünkben!"

Alakformáló szolgáltatásaink

HIEMT kezelés

 • 11%-os izomtónus növekedés
 • 16%-os izomtömeg növekedés
 • 19%-os zsírszövet csökkenés
 • Az esetek 80%-ában látványos fenék-emelkedés
 • 5-szörös metabolizmus gyorsulás
 • 11%-os csökkenés a szétnyílt hasizomban

Kriolipolízis

 • Biztonságos és természetes
 • Nincs szükség diétára
 • Klinikailag bizonyított
 • Nincsenek mellékhatások
 • 26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után
 • Csak pár kezelés szükséges
 • A kezelt páciensek 100%-ánál működik

Radiofrekvenciás kezelés

 • Bőrfeszesítő hatású, rugalmasabbá teszi a megereszkedett bőrt,
 • Bőrmegújító, ránc és narancsbőr-csökkentő hatású.  
 • Halványíthatóak a striák, terhességi csíkok.
 • Sejtanyagcsere-fokozó hatású, így beindíthatja a fogyást!

Karcsúsodnál? Feszesebb bőrre vágysz?

A Lab-Center mozgásstúdiójában edzés és műtét nélkül érheted el álomalakodat!
Vágj bele még ma!

Ne várj tovább, itt a megoldás!

hiemt kezelés

Mi az a Hiemt elektromágneses alakformálás?

Ez egy forradalmian új eljárás az alakformálás területén.

HIEMT eljárás nem túl rég robbant be a piacra szerte a világban és azonnal megkezdte térhódítását.

Magyarul magas frekvenciájú fókuszált elektromágneses mező. A gép kezelőfejei elektromágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja az izmokat.

A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból. A korábbi eljárásokhoz képest, egy teljesen más technológia, sokkal erősebb behatás és a végén más folyamatok mennek végbe.

Mi a HIEMT kezelés folyamata?

A nagy erejű elektromágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe (csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max 20-30%-ban tudjuk terhelni). Tehát 100% a 20-30%-hoz képest. Az izmok soha nem éltek át ekkora terhelést.

Ennyi, 30 percen át tartó behatás megfelel 35-40 000 izom-műveletnek, ami kb. 20 000 felülés 30 perc alatt.

Az extrém terhelés miatt az izomrostokban mikrosérülések jönnek létre csakúgy, mint egy sima edzés alatt és a szervezet megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Feszesebb, tónusosabb test lesz az eredmény.

Ugyanakkor szuper hír, hogy ez a soha át nem élt izommunka azonnal a zsírsejtekből energiát akar felhasználni és a zsírsejtek erre nincsenek felkészülve (nekik soha nem kellett még ekkora mennyiségben lipáz enzimet kibocsátani és szabad zsírsavat felszabadítani az izmok számára). Ez sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat. A lényeg, hogy a zsírsejtek a végére apoptózison mennek át, azaz sejthalál következik be. (Pontos klinikai számadatok bizonyítják a HIEMT kezelés utáni 8 órán keresztül a zsírsejtek elhalálozását) Tehát: a zsírszövet is csökken!

És hát nem utolsósorban, a folyamat legvégén, a nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere.

Így a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik!

Mit nyújthat tehát egy HIEMT kúra?

11%-os izomtónus növekedés

16%-os izomtömeg növekedés

19%-os zsírszövet csökkenés

Az esetek 80%-ában látványos fenék-emelkedés

5-szörös metabolizmus gyorsulás

11%-os csökkenés a szétnyílt hasizomban

Mire alkalmazhatjuk?

Has körfogatának csökkentésére, hasizom definiáltságának növelése

Törzs izmainak erősítésére

Petyhüdt kar feszesítésére

Fenékemelésre

Combizmok erősítésére, comb térfogatcsökkentésére

Szétnyílt hasizom kezelésére

Hogyan néz ki egy kezelés és egy kúra?

Egy kúra 3 hét és 6 kezelésből áll. Egy kezelés 30 perces.

Minden új vendég esetében a kezelést egy személyes konzultáció előz meg.

A konzultáció során lehetőség nyílik minden körülmény megbeszélésére és egy reális kezelési terv megtervezésére.

Tehát: gyors, eredményes, kényelmes.

Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban, de hónapokig javul.

Miben segít az elektromágneses HIEMT kezelés?

Zsírégetés, zsírszövet csökkentés

Izomépítés, izomtónus növekedés

Szülés utáni, szétnyílt hasizom helyreállítása

Meddig marad fent a kezelés eredménye?

A páciensek hosszú távon fenntarthatják eredményeiket azáltal, hogy megtartják a fitnesz rutinjukat, és megfelelő, egészséges étrendet követnek.  Azok számára akiknek szükséges, évente egy vagy két ismétlő karbantartó kezelés elegendő eredményeik fenntartásához.

A kezelést kizáró okok:

Mivel viszonylag új kezelésről van szó, nem tudni negatív mellékhatásokról!

 

Ne alkalmazza a kezelést, ha:

terhes, terhesség után legalább 3 hónapig

pacemaker, vagy más beültetett fém esetén, ha az közvetlenül a kezelési zónában helyezkedik el

szívbetegség

epilepszia

kezeletlen magas vérnyomás miatt.

 

Ha bizonytalan, kérem forduljon a kezelő orvosához és kérje ki véleményét!

kriolipolízis kezelés

(zsírfagyasztás)

A zsírfagyasztást azoknak ajánljuk, akiknek makacs, diétának és mozgásnak ellenálló zsírpárnái vannak bizonyos helyeken (pl. has, derék, hát, külső vagy belső comb). Egy kezelés a kezelt területen a zsírsejtek 26%-ának megsemmisüléséhez vezet, így látványosan csökken a zsírpárna mérete. Fájdalommentes és diétát nem igénylő eljárás, ezért rendkívül kedvelt. 3-4 hetente javasolt 1 alkalom, összesen 3-4-szer.

Bővebben:

A kriolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A fejlett kriolipolízis technológia (vagyis zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni. Az eredmény függ a hűtési időtől és a hűtési hőmérséklettől. Minél több az eltelt idő és minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál több zsírszövetet tudunk elbontani. A zsírsejtek apoptózison (sejthalálon) mennek keresztül, mely helyi gyulladást generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.

Mennyi a hűtési idő és milyen a hőmérséklet?

Stúdiónkban egyszerre két kezelőfejjel dolgozunk, minimum 30 perces a kezelés. Ennél kevesebb idő alatt nem tud fennállni a zsírfagyasztáshoz szükséges hűtési időtartam, és csak kevés zsírsejt tud megsemmisülni. A hűtési hőmérsékletet -5 celsius és -11 celsius fok között választjuk ki, a zsírszövet vastagságának megfelelően.

A zsírfagyasztás előnyei:

• Biztonságos és természetes

• Nincs szükség diétára

• Klinikailag bizonyított

• Nincsenek mellékhatások

• 26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után

• Csak pár kezelés szükséges

• A kezelt páciensek 100%-ánál működik

Gyakorlati tudnivalók:

Egyszerre két kezelőfejet tudunk felhelyezni, egy kezelőfej pedig körülbelül 2 tenyérnyi területet kezel. A fagyasztás a zsírréteg vastagságától függően 30-60 percig tart. (Felhelyezhető a has két felére vagy a derekakra vagy a külső/belső combokra, karokra, hát oldalsó részére illetve a tokára.) A kezeléseket 4 hetente lehet ismételni, a kívánt eredmény eléréséig, maximum 3-4 alkalommal egy adott testrészen. Az eredmény a kezelést követően körülbelül 2 hét múlva válik láthatóvá, de ez még utána is hetekig javul. Átlagosan 2-4 kezelés elegendő, a zsírszövet vastagságától függően. A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos, az eredmények végleges kialakulása 2-4 hónap múlva történik meg. 

A kezelés menete:

Kezelendő terület berajzolása, a bőrfelszín fertőtlenítése.
• Fagyásgátló lap felhelyezése.

Kriolipolízis kezelés: 30-60 percre felhelyezzük a kezelőfejeket, ezután a vendég pihen, amíg a kezelési idő le nem jár.


A kezelések után a kezelt terület enyhén duzzadt, piros lehet 1-2 órán keresztül. Esetleges véraláfutás, csomósodás is előfordulhat, ami pár nap elteltével megszűnik. A kezelésnek nincsenek maradandó mellékhatásai.

Kezelés után:

A kriolipolízis technológia sokak kedvencévé válhat, hiszen az egyes alkalmak után nem szükséges diétázni, illetve a kivezető mozgás.

Természetesen az eredmények még jobbak lehetnek a kezelések utáni diéta és mozgás alkalmazásával, azonban azok nem alapvetései a technológiának. Az eredmények tartósak, a technológia pedig igazán megfelelő azok számára, akik azoktól a zsírpárnácskáiktól szeretnének megszabadulni, melyektől sem diéta, sem mozgás, sem más technológiával alkalmazásával nem sikerült.

A kezelést kizáró okok:

18 éves életkor alatt

várandósság

szoptatási időszak

májproblémák

súlyos diabétesz

abnormális sebesedés

pacemeker

sérült, nem egészséges bőr

autoimmun betegség

alacsony fehérjeszint

Ha bizonytalan, kérem forduljon a kezelő orvosához és kérje ki véleményét!

rádiofrekvenciás kezelés

Hogyan működik?

A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. A kezelés hatékonysága is ebben rejlik, hiszen a megfelelő hőmérsékletre felmelegített zsírsejtek roncsolódnak, míg a kollagén termelődés fokozódik. A kezelőfejben LED technológia is van, ami tovább segíti a kezelések eredményességét.

A megfelelő frekvenciájú (0,5-1,0 MHz) és teljesítményű rádiófrekvenciás áram eredményesen alkalmazható a testben lévő zsírsejtek anyagcsere folyamatainak felgyorsítására. A bőrfelszínen 40-45 °C hőmérsékletet elérve a hőmérséklet a mélyebb rétegekben 60-65 °C-ra emelkedik. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránjának átjárhatósága jelentősen fokozódik, így abból intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. Innen a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távoznak, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürülnek ki a szervezetből.

Mire használjuk?

Bőrfeszesítő hatású, azaz azonnal rugalmasabbá teszi a megereszkedett bőrt, ugyanis rögtön összehúzza, újra rendezi a megnyúlt kollagén-rostokat.

Bőrmegújító, ránc és narancsbőr-csökkentő hatású. Kúraszerű használata új kollagén termelésére ösztönzi a bőrsejteket, ezáltal fiatalítja a bőrt, halványítja, eltüntetheti a ráncokat és pigmentfoltokat miközben erősíti a kötőszövetet.

Halványíthatóak a striák, terhességi csíkok.

Sejtanyagcsere-fokozó hatású, azaz segíti a zsírsejtekben felhalmozódott zsír és salakanyagok kiürülését. Így hozzájárul a zsírsejtek méretének csökkenéséhez. Az anyagcsere fokozása a sikertelen diétákban is beindíthatja a fogyást!

Kinek ajánljuk?

Akinek elsősorban feszesítésre van szüksége

Aki szeretné halványítani striáit, terhességi csíkjait

Aki narancsbőrét szeretné eltüntetni

Akinek a fogyás, szülés következtében meglógott a bőre

Aki azonnali eredményre vágyik

A rádiófrekvenciás kezelés alkalmazási területei:

• Has, comb, dekoltázs feszesítése

• Kar feszesítése

• Petyhüdtség csökkentése

• Cellulit csökkentése

• Fogyás után megnyúlt bőr feszesítése

• Szülés után megnyúlt bőr feszesítése

A kezelés során kellemes meleg érzés tapasztalható. Bármekkora terület kezelhető, két tenyérnyi terület kezelése nagyjából 10-15 percet vesz igénybe.

A kezelést követően a bőr enyhén pirosas lehet. Heti 1-2 kezelés ajánlott, összesen 6-8 alkalommal. Az eredmények 2-3 alkalom után kezdenek megjelenni, mivel a kollagéntermelés beindulásához és a feszesedés létrejöttéhez idő kell.

A kezelések utáni napokban fontos a nap kerülése, magas faktorszámú fényvédő használata, az uszoda, szaunázás, forró fürdőzés kerülése.

Az eredmények maximalizálásának érdekében a következőket érdemes betartani:

• A kezelést követő 3 napban nem javasolt cukor és nagy mennyiségű szénhidrát bevitele a szervezetbe;

• Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kavitációs kezelés időtartama alatt;

• Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba!

 

A kezelést követően – annak részeként –nyirokkeringést gyorsító eljárást szükséges

végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírsejtek gyors kiürülését; Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra; Súlyfelesleg esetén életmód változtatás betartása szükséges. A felszabadított zsírnemű anyagok átalakulása, felhasználása nagymértékben függ a személy zsíranyagcsere-jellemzőitől. Amennyiben a kezelést megelőzően megfelelő támogató diétát és szükség esetén táplálékkiegészítő-kezelést kap a szervezet, akkor a felhasználódó, lebomló lipidek mennyisége megnövelhető, így minimálisabb réteg fog újra lerakódni.

A kezelést kizáró okok:

• Lázas állapot idején

• Nyílt sebek, sérülések helyén,

• Ha a kezelt területen bármilyen bőrbetegség van,

• Aktív herpesz helyén,

• Daganatos betegség esetén

• Pacemaker

• Terhesség esetén

• Szoptatás alatt

• Menstruációkor sem kifejezetten javallott

• Ha a kezelendő területen fém implantátum vagy spirál van.

Ha bizonytalan, kérem forduljon a kezelő orvosához és kérje ki véleményét!

hiemt kezelés árlista

hiemt kezelés árlista

hiemt kezelés árlista

1 kezelés ára

Kezelési idő max. 30 perc  / 1 héten max.3 kezelés ajánlott edzettségi szinttől függően/

7.000 Ft

/1 testtáj

6 kezelés ára

Kezelési idő max. 30 perc  / 1 héten max.3 kezelés ajánlott edzettségi szinttől függően/

40.000 Ft

/1 testtáj

8 kezelés ára

Kezelési idő max. 30 perc  / 1 héten max.3 kezelés ajánlott edzettségi szinttől függően/

52.000 Ft

/1 testtáj

1 kezelés ára

Kezelési idő max. 30 perc  / 1 héten max.3 kezelés ajánlott edzettségi szinttől függően/

9.000 Ft

/2 testtáj együttes kezelése

6 kezelés ára

Kezelési idő max. 30 perc  / 1 héten max.3 kezelés ajánlott edzettségi szinttől függően/

52.000 Ft

/2 testtáj együttes kezelése

8 kezelés ára

Kezelési idő max. 30 perc  / 1 héten max.3 kezelés ajánlott edzettségi szinttől függően/

70.000 Ft

/2 testtáj együttes kezelése

Kriolipolízis árlista

KRIOLIPOLÍZIS árlista

KRIOLIPOLÍZIS árlista

1 kezelés ára

kezelési idő max. 50 p – 1 testtáj kezelése 1 hónapban 1x engedélyezett

14.000 Ft

/1 testtáj

3 kezelés ára

kezelési idő max. 50 p – 1 testtáj kezelése 1 hónapban 1x engedélyezett

40.000 Ft

/1 testtáj

4 kezelés ára

kezelési idő max. 50 p – 1 testtáj kezelése 1 hónapban 1x engedélyezett

54.000 Ft

/1 testtáj

Toka kezelés

kezelési idő max. 25-30 p – 1 testtáj kezelése 1 hónapban 1x engedélyezett

9.000 Ft

/1 testtáj

Rádiofrekvencia árlista

Rádiofrekvencia árlista

Rádiofrekvencia árlista

1 kezelés ára

(kezelési idő max 30 perc, heti max 3X ajánlott)

5.000 Ft

/1 testtáj

6 kezelés ára

(kezelési idő max 30 perc, heti max 3X ajánlott)

28.000 Ft

/1 testtáj

8 kezelés ára

(kezelési idő max 30 perc, heti max 3X ajánlott)

38.000 Ft

/1 testtáj

1 kezelés ára

(kezelési idő max 30 perc, heti max 3X ajánlott)

7.000 Ft

/2 testtáj együttes kezelése

6 kezelés ára

(kezelési idő max 30 perc, heti max 3X ajánlott)

40.000 Ft

/2 testtáj együttes kezelése

8 kezelés ára

(kezelési idő max 30 perc, heti max 3X ajánlott)

52.000 Ft

/2 testtáj együttes kezelése

helyszín

Helyszín

5053 Szászberek

Dózsa György utca 53.

Készítette: DiamondDesign

Készítette: DiamondDesign

Készítette: DiamondDesign