labordiagnosztika

labordiagnosztika

labordiagnosztika

Cégeknek

Cégeknek

Céges megbízásokat megfelelő létszám esetén kiszállással is vállalunk, akár kémiai, akár BEM vizsgálatok tekintetében!

Céges megbízásokat megfelelő létszám esetén kiszállással is vállalunk, akár kémiai, akár BEM vizsgálatok tekintetében!

Amit Kínálunk:

 

Kiemelkedő színvonal

A Lab-Center Kft. kiemelkedő színvonalú laboratóriumi diagnosztikai szolgáltatások széles körét kínálja cégeknek és egyéni pácienseinek  egyaránt. Hivatásunk, hogy gyors és pontos laboreredményekkel hozzájáruljunk a betegek mihamarabbi gyógyulásához, Célunk, hogy a pontos diagnózis felállításához minden segítséget megadjunk partnereink és a kezelőorvosok számára.

 

Magasan képzett szakemberek

Dolgozóink a mintavételek és mintakezelések területén 40 év tapasztalattal rendelkeznek. Háttér laboratóriumunk az elérhető legkorszerűbb analizátorokkal van felszerelve, amelyek pontosságát valamennyi meghatározó nemzetközi ellenőrző szervezet tanúsítja. A klinikai

laboratórium teljesen automatizált, a preanalitikai munkát pedig robotok végzik. Mikrobiológiai részleg kizárólag validált tesztekkel dolgozik.
A Lab-Center Kft. jelenleg több mint 300 féle klinikai és mikrobiológiai vizsgálatot közvetít, de partner laboratóriumi kapcsolatainkon keresztül akár 5000 különböző laboratóriumi vizsgálat is elérhető.

 

Környezettudatosság

A Lab-Center mintavételi helyei és a háttérlaboratóriuma esetében meghatározó tényező a környezettudatosság. Belső folyamataink végrehajtása papírmentesen történik, és korszerű informatikai rendszer biztosítja mind az elektronikus leletközlést, mind az adatok megbízható elektronikus fogadását.

 

Kérjen árajánlatot itt!

 

labcenterpenzugy@gmail.com

(kérjük jelezze az e-mailben, hogy milyen vizsgálatokra lenne igénye, körülbelül hány főre kéri  a vizsgálatokat, szeretne e kiszállást kérni, vagy valamelyik telephelyünkre küldené a dolgozókat)

A megadott információk tükrében egyéni árajánlatot készítünk Önnek nagyon rövid időn belül.

Kérjen ajánlatot most!

Küldjön nekünk üzenetet az űrlap kitöltésével…

Kapcsolat

Készítette: DiamondDesign

Készítette: DiamondDesign

Készítette: DiamondDesign